zatvor
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedan je decenijama držao svoju ćerku zatočenom u podrumu i napravio joj sedmoro dece. Drugi je ubio prostitutku, raskomadao njeno telo i napravio gulaš od njenih delova.

U zatvoru Stejn u Kremsu u Austriji opasni kriminalci nalaze se iza rešetaka, a među njima su i Jozef Fricl (88) i "gulaš ubica" Alfred U. (69).

Kako prenosi Bild, Alfred navodno redovno kuva u zatvoru, a svog kolegu zatvorenika Fricla poziva na ručak.

Fricl je držao rođenu ćerku kao zatvorenika u podrumu kuće u Austriji 24 godine, zlostavljao je i silovao. Fricl je ćerki napravio sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo na rođenju.

Jozef Fricl

Profimedia

 

 

On je 2009. godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora i smešten je u zatvor visoke bezbednosti. Do otkrića šokantnih zločina došlo je jer se njegova najstarija ćerka, koja je tada imala 19 godina, teško razbolela 2008. godine i Fricl je morao da je odvede u bolnicu.

Alfred U, poznat kao "gulaš ubica", brutalno je ubio prostitutku u svom stanu u Beču 2018. godine. On se sa ženom (28) iz Mađarske našao na tramvajskoj stanici. Kada je zatražila dodatan novac za svoje usluge u njegovom stanu, Alfred je poludeo i ubio je.

Njen leš je raskomadao u kadi, bacio delove tela u jezero Nojzidl i napravio gulaš od butina. On je 2019. godine, nakon što je proveo već 30 godina svog života iza rešetaka, osuđen na doživotnu kaznu.

Obojica služe svoje kazne u zatvoru Stejn i predstavlja ih advokatica Astrid vagner (60).

U intervjuu za Bild advokatica je govorila o čudnoj situaciji u zatvoru.

Obojica se nalaze u krilu zatvora za starije, krhke zatvorenike.

"Naravno da se poznaju. Alfred redovno uživa u kuvanju u zatvoru", rekla je ona.

Bild ističe da zatvorenici u Austriji kuvaju i za institucije.

Alfred U. posebno često priprema šnicle.

"Potom poziva Jozefa Fricla na večeru", rekla je advokatica. Međutim, do sada Fricl nije prihvatio poziv i još nije probao šnicle osuđenog ubice.

"Nije mu baš prijatno sa hranom Alfreda U.", zaključila je advokatica.

BONUS VIDEO

@alo_portal Pretražuju se dva rezervoara za zalivanje njiva. Oni se nalaze u ataru sela Zlot na oko 300m od kuće Dragijevića. #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailić #danka #fypシ #fypシ゚viral #dankailic🕊️💔 ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading