Milanovic
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

"Rimac, Banožić, Butković, Žalac, Tolušić, Horvat, Aladrović, Kuščević… nastavi niz jer svatko u svom gradu ili mestu zna barem jednog HDZ-ovca koji je nešto ukrao ili je stekao na kriminalan način zbog kojeg bi išao u zatvor, jasno, da HDZ nije na vlasti", napisao je Milanović na svom zvaničnom Fejsbuku.

Hrvatska, ističe Milanović, osam godina trpi "novo normalno" – ukradi, pogoduj, zamrači".

"Osam godina Hrvatsku sistemski pljačkaju Plenković i njegovi jataci. Ne krše samo zakone, nego gaze i Ustav i ruše civilizovano društvo", naveo je Milanović.

On je upitao gde je nestalo 139 miliona evra iz INE.

"Ko je te ljude postavio na direktorska mesta, ko je tražio od Mađara da Škugor postane direktor Sektora prirodnog gasa u INI? Sve je to odrađeno pod pokroviteljstvom Plenkovića i HDZ-a", napisao je Milanović.

On kaže da nema finijih reči i da mu kakrakter nije lak, ali poručuje da neće ćutati kao što su, kako navodi, osam godina ćutale "sve (ne)moralne vertikale društva, od Ustavnog suda, kojekakvih komisija koje grabe monopol na istinu, nazovi analitičara i 'mislilaca' koji žive isključivo od javnog novca".

Te (ne)moralne vertikale, navodi, po obrascu dobijenom od Plenkovića i HDZ-a, daju čak uputstva hrvatskim ljudima kako treba glasati 17. aprila.

"Sve znate! I vi koji ste vernici i vi koji niste, vi kojima su deca sreću potražila daleko od Hrvatske, vi koji ste ostali i borite se, vi koji jedva živite od svoje penzije, vi koji ne možete kupiti stan ili kuću jer su preskupi. Svi vi znate kako 17. aprila treba glasati – prema savesti i nećete pogrešiti. Reke pravde dolaze. Ima i potoka i pritoka, ali oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru! Hrvatsku ću od toga osloboditi, potrebna nam je Treća Republika i zato ću formirati Vladu nacionalnog spasa”, napisao je Milanović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading