krilo aviona
Foto: Alo/Printcsreen

Ovo je najnoviji u nizu mehaničkih problema koji muče Boeingove avione u nizu avio-kompanija u proteklih nekoliko meseci, iako se kompanija suočavala sa godinama kontrole bezbednosti svojih aviona.

Boing je odbio da komentariše i uputio je CNN Southvest za informacije o operacijama aviona i flote.

U izjavi za Si-En-En, Southvest je rekao da će putnici uzeti još jedan avion za Hjuston i da će kasniti otprilike tri sata u rasporedu.

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti zbog njihovog kašnjenja, ali naš najveći prioritet stavljamo na krajnju bezbednost za naše kupce i zaposlene - navodi se u saopštenju. Southvest je saopštio da nema povređenih.

Southvest je rekao da će njegovi timovi za održavanje pregledati letelicu, koja je bila u vazduhu 35 minuta pre nego što je bila prinuđena da se okrene i sleti. Avion je proglašen plovidbenim u maju 2015, prema podacima FAA.

(CNN)

 

 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Hitna pomoc došla ispred kuće Dejana Dragijevića! Priveden zbog sumnje da je pomogao da se resi tela devojcice! #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #foryou ♬ original sound Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading