TRUDNICA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Saga Forsgren Elneborg (20) pronađena je zadavljena u kući u gradu Erebro.

Tužioci tvrde da ju je njen dečko Mohamedamin Abdirisek Ibrahim (22) iz Somalije ubio u aprilu prošle godine jer ga je bilo sramota da majku svog deteta predstavi svojoj muslimanskoj porodici.

Sagina porodica tvrdi da je bila uzbuđena što će postati majka, redovno je objavljivala fotografije trudničkog stomaka i slike ultrazvuka.

Srceparajuće slike odeće za bebe i krevetića otkrivaju kako se Saga spremala da postane majka dok je uzbuđeno uključivala svoje najmilije u svoj trudnički život, prenosi Daily mail.

Sagina porodica je preko svog advokata rekla da je bilo "dugo i bolno čekanje" više od godinu dana pre nego što je Ibrahim optužen za Sagino ubistvo pre nedelju dana. Čini se da nije optužen za ubistvo svog nerođenog deteta.

Tužioci navode da je Ibrahim odrastao u domaćinstvu koje je verovalo da zabavljanje sa belkinjom nije u redu i da mora da izlazi sa ženom iste kulture.

On je navodno krio dvogodišnju vezu od svoje majke jer ona to ne bi prihvatila.

Lagao ju je da će reći porodici

Policija je objavila izveštaj o hapšenju od 1.000 stranica koji sadrži slike mogućeg oružja za ubistvo, kabla lampe i mesta zločina u spavaćoj sobi - gde je Sagino telo pronađeno pored njenog kreveta, navodno zakopano ispod mermerne ploče.

Tekstualne poruke između para otkrile su da je Ibrahim rekao Sagi neposredno pre njene smrti da će reći svojoj porodici za njenu trudnoću - ali je rekao da je nervozan, preneo je lokalni list Afton Bladet.

Tužioci tvrde da istraga nije pronašla dokaze da je Ibrahim svojoj porodici rekao bilo šta o svojoj devojci koja je bila trudna i koja je planirala da se preseli kod njega nedelju dana kasnije.

Navodno joj je prethodno sugerisao i da abortira.

Osumnjičeni je negirao sve i rekao istražiteljima da i dalje voli svoju pokojnu devojku.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading