Porodica
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Britanski par Su i Noel Radford ističe da su za života bili zavisni o velikom broju dece - što uopšte ne čudi s obzirom na činjenicu da imaju dvadeset dvoje.

Kao najveća britanska porodica ovaj par priznaje da je u svom srećnom braku više bio zavistan o deci nego o međusobnoj ljubavi ali se zbog toga nikada nisu pokajali, jer su deca i došla iz velike ljubavi.

Imajući šta da kažu o naporima ali i lepoti velik porodice napisali su knjigu "The Radfords: Making Life Count", koja je postala najprodavanija na Amazonu. Takođe, knjiga se popela na drugo mesto na lestvici bestselera "Sunday Times-a".

- Nismo bili samo zavisni o ljubavi tokom našeg dugog i srećnog braka – većinom smo bili zavisni o rađanju dece. Što se tiče zavisnosti, mislimo da je bila prilično zdrava jer je bila motivisana ničim drugim do ljubavlju. Ljubavlju jedno prema drugome i ljubavlju prema rađanju dece - naveli su oni.

Prvobitno planirali troje

Iako su najveća britanska porodica na šta su u potpunosti ponosni, kažu međutim da oni to nisu planirali da postanu.

- To nije bio plan. Zaista, gledajući veličinu naše porodice, mogli biste pomisliti da nije bilo nikakvog planiranja. Kako smo zapravo došli do toga da imamo 22 dece, umesto troje o kojima smo prvobitno razmišljali, sve je objašnjeno u knjizi, kao i mnogo toga - iskreni su oni.

Otkrili da li žele još dece

Na pitanje o mogućnosti 23. bebe, majka Su rekla je da smatra da je sada što se tiče broja to to. Ipak, suprug je na to komentarisao kako su mnogo puta rekli tako nešto pa se opet desilo dete.

- Napokon spavamo, naša najmlađa Hejdi ima tri godine i više se ne moramo da brinemo o deci kada podižu stvari s poda i stavljaju ih u usta - rekao je.

No iako par nema više planova za vlastitu decu, Su i Noel, koji trenutno imaju 10 unučadi i glume u njihovoj seriji '22 Kids & Counting', progovorili su o proširenju svoje porodice.

-Noel i ja više nećemo imati dece, ali nadamo se da ćemo još mnogo godina brojati unuke. Definitivno smo uvek želeli unuke, i nadali smo se da ćemo ih imati. To nam je uvek bilo u planu - kaže Su.

Nakon toga, Su je izjavila da je "jako lepo" što su njeni unuci mogli da odrastaju s nekom od mlađe dece para.

- Lepo je jer to znači da naši unuci odrastaju s nekom od naše dece. Oni su stvarno dobri prijatelji i međusobno su povezani. To je jednostavno lepa stvar - kaže mama i baka.

Žele preko 70 unučadi

Su i Noel nadaju se da bi mogli jednog dana imati čak i do 70 unučadi.

- Mislim da bi realno moglo biti barem oko 40 unučadi. Iako bi na kraju moglo biti puno više - možda 60 ili 70, možda. Trenutno imamo 10 unučadi. Ostalo, što se tiče praunuka, to može biti tek nagađanje, jer jednostavno ne znate kako će se odvijati životi vaše dece, koja će hteti decu, a koja ne - izjavio je on.

Smatraju da se nikad ne zna ko će imati koliko dece, ali ponosni su na ćerku Mili, koja je rekla da neće imati ni jedno dete, ali sada ih već ima troje.

(The Sun)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading