hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mesto je ograđeno policijskom trakom, a službenici ne propuštaju ni vozila ni pešake.

"Taman sam se parkirala u toj ulici kad sam u 7.19 časova čula pucanj. Sin je izleteo na balkon i počeo da viče: 'Upomoć, upomoć! Zovite policiju!'. Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vreme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo sa mesta događaja". ispričala je žena koja je svedočila nemilom događaju za 24sata.hr.

hrvatska policija

Foto: Shutterstock

 

Kako neslužbeno saznaje Jutanji list, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je jedna ženska osoba ranjena a počinitelj se trenutno nalazi u policijskim prostorijama.

Nedugo zatim, policija je potvrdila da je došlo do pucnjave.

"Dana 5. aprila oko 7.25 časova na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja i povredio ženskog člana porodice. Policijski službenici su povređenu ženu pronašli u stanu i pružena joj je lekarska pomoć", saopštila je policija i dodala da je osumnjičeni pod njihovim nadzorom, prenosi Telegraf.rs.

BONUS VIDEO: 

 

https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3867652-muskarac-upucao-zenu-u-stanu-decak-se-drao-sa-terase-da-neko-zove-policiju-opsadno-stanje-u-zagrebu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading