Zoran Milanović
Foto: Printscreen/RTL

Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je danas da je Hrvatska lojalna članica NATO, ali se, istakao je, treba posvetiti sebi i naoružanju zemlje.

- "Rafali" (vojni avioni) neće rešiti ništa, oni su skupocena cipela, ali druga noga je još u opanku - rekao je Milanović u Gradecu, gde boravi u okviru uskršnjih praznika.

Milanović je rekao da su "avioni lepa stvar" koji je trebalo HDZ-u da posluže za "predizborni trik", ali izgleda da neće.

Podsetio je da je zabranio prelet "rafala" iznad Zagreba i da će to raditi sve dok je predsednik.

- Ali neću još dugo biti predsednik, biću premijer - rekao je Milanović novinarima.

Milanović je ponovo kritikovao Vladu i premijera Andreja Plenkovića za rušenje Ustava i izbegavanja da sazove Veće za nacionalnu bezbednost.

Inače, hrvatski portal Indeks je noćas, minut posle ponoći kao "prvoaprilsku šalu" objavio informaciju da je Milanović iznenada podneo ostavku Ustavnom sudu na predsedničku funkciju, te da će ga na toj funkciji zameniti osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, koji je u međuvremenu prestao da se bavi politikom.

BONUS VIDEO

@alo_portal POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading