Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Od gomila kaputa i jakni pa sve do kade - mačke stvarno imaju svoje specifične preference.

Ipak, jedna mačka je postala hit na internetu ranije ovog meseca nakon što se našla u nezgodnoj situaciji.

Poslovna dama, Džaida Dikon-Vilijams, bila je zapanjena kada je došla kući i otkrila da su radnici koji su radili na održavanju zatvorili zid njene kuhinje.

I šta više, njezino dragoceno mače bilo je zarobljeno unutra.

Prema izveštaju Mirror-a, Džajda je postala zabrinuta kada se jedno veče vratila kući i nije mogla da pronađe svoje mače Rejmonte, poznatije kao Tej Tej.

No, 25-godišnjakinja je mogla da čuje svog ljubimca kako grebe iz za novo postavljenog gipsanog zida i bojala se da je možda zapeo u nekoj od cevi.

"Bila sam tako uplašena, osećala sam se kao da je moje dete zarobljeno iza zida. Bila sam nervozna jer nisam znala da li je u cevi ili odvodu", rekla je ona.

"Zvao sam hitnu službu za održavanje i upravu zgrade, ali njihova telefonska linija je bila isključena. Pa sam pozvala policiju i rekli su mi da pokušam da probijem zid, što sam i uradio. Pokušavao sam da budem oprezan dok sam to radio jer su tu bile gomile cevi. Nisam hteo da udarim nogom kroz zid i da puknem cev jer bi moja mačka mogla da se udavi.

"Rekli su mi da uzmem nož jer nemam čekić, nemam ga. Policija mi je rekla da samo pokušam da odvojim zid, pa sam to i uradio. Kada sam napravio prvu malu rupu u zidu, a on je ispružio šapu, rekao sam 'o moj Bože, ti si zapravo završio ovde'. Pokušavao sam da ostanem miran, ali bilo je suludo."

Viralni TikTok video, objavljen na popularnoj video platformi prikazuje kako mačka provlači glavu pre nego što je konačno uspela da izađe kroz malu rupu koju je Džajda napravila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading