Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Ona ih je optužila da prebrzo voze, iako je motor čamca bio pokvaren. Situacija eskalira kada žena pokuša da ih zapljusne veslom, ali završava time što se sama prevrće u vodu.

Beni je snimio ceo incident, uključujući trenutak kada "Karen" nastavlja svoju tiradu čak i dok leži preko prevrnutog kajaka, upućujući neprimerene komentare i Tejlor. Upitavši Tejlor da li zna pravila, na njen odgovor da zna, "Karen" negira, tvrdeći suprotno.

Nakon incidenta, Beni i Tejlor ponovo pokreću motor i odlaze, dok ih "Karen" sarkastično ispraća. Beni, koji je kasnije objavio video na TikToku, smatrao je da je pad žene sa kajaka bio instant karma. Osim toga, Beni ističe da je voda od prskanja oštetila njegov CD plejer i sistem zvučnika u čamcu, što će ga koštati više od 1.000 AUD za popravku.

Beni, iz Graftona, izrazio je frustraciju zbog incidenta, ali je naglasio da je pokušao da ostane smiren i ne dopusti da mu pokvari dan, opisujući ponašanje žene kao neopravdano i tvrdeći da je ona verovatno imala loš dan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading