Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, kako se može videti, na jezivom snimku koji je snimljen noćnom kamerom, prikazana je devojčica kako beži kroz gusto rastinje.

U jednom trenutku devojčica se okreće da vidi da li ima nekog iza sebe.

Međutim, iza nje je itekako bilo nečega, ubrzo je snimljen jeziv prizor.

Stvorenje nalik na zver krenulo je da je juri!

U komentarima za ovaj video ljudi su tvrdili da je devojčica duh, i da je juri utvara nalik na zver. 

Zona sumraka: To su nesmirene duše iz Kruševca!

Satirična stranica "Zona sumraka" koja se bavi natprirodnim pojavama u Srbiji, tvrdi da je reč o nemisrenim dušama koje su izašle iz grobova kod Kruševca.

- To se radi o drekavcima koji noću uznemiravaju žive ljude. Kroz istoriju, mnogi su preko noći psihički poludeli i sišli sa uma od zvuka drekavca. Legli su u postelju sa zdravom pameću a probudili se psihički neuravnoteženi! - tvrde iz Zone.

Video je postao viralan, a mnogi korisnici Fejsbuka oglasili su se u komentarima.

"Pomolimo se", "Napišite "Amin" u komentaru da im se duše smire", "Drekavci su jednako opasni kao i vampiri...samo veliki oprez ☝️", ovo su samo neki od komentara.

Prosudite sami da li je reč o duhovima ili se neko ozbiljno našalio.🤭

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading