majka i ćerka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Međutim, uprkos tome što se ponaša prema drugima i izvršava sve obaveze koje se očekuju sa njihovim detetom, ona ne doživljava iskustvo „ispunjeno“ vreme koje je očekivala – zapravo mrzi sve u vezi sa tim, uključujući i sopstveno dete.

Svoju priču je anomično podelila na Redditu gde je opisala svoje muke zbog toga što je bila mama, rekavši da veruje da nešto „nije u redu“ sa njom zbog toga kako se oseća.

 

 

„Plač, stalna potreba, odvratna priroda beba bili su mi odbojni kada sam morala da se nosim sa tim“, priznala je. „Toliko sam se trudila da je odgajam i budem dobra majka. Pokušavala sam da brinem, ali jednostavno ne mogu. Ona ima 4 godine i još uvek je mrzim. Moj muž i ja nemamo slobodno vreme, ne možemo samo zabavite se, ona je uvek prioritet i još uvek smo stalno potrebni. Ponekad me frustrira samo to što čujem njen glas", napisala je.

Dalje je otkrila da je probala terapiju kao način da joj pomogne da se izbori i razume kroz šta prolazi, ali ideje sa kojima je rečeno da eksperimentiše samo su učinile da se njena ćerka više dopada dok još uvek „ne može da podnese da bude u blizini " devojčica. „Ne razumem zašto ona uvek mora da nas dodiruje i samo želim neko vreme kada ne radim ili se ne bavim njom ili njenim neredima“, napisala je ona.

Dodavši da dete nije loše dete, problematična mama kaže da shvata da to nije fer i da nije kriva njena ćerka, ali i dalje oseća da ne može da brine o njoj. Njen muž, koji je postao očinstvo uprkos prvobitnim rezervama, ne zna kako se oseća njegova žena.

 BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading