Sestre
Foto: Alo/Shutterstock

Ova 28-godišnjakinja je objasnila kako bi je njena sestra "stalno omalovažavala", prozivala je i fizički je napadala kao dete.

 Obraćajući se Redditu, rekla je: „Moja sestra, 30 godina, borila se sa otkazivanjem bubrega poslednjih godinu dana, a njeni lekari su nas obavestili da joj je hitno potrebna transplantacija da bi preživela. Evo u čemu je stvar: odrastajući, moja sestra je napravila moj život živi pakao.. Uprkos svom bolu koji mi je nanela, pokušao sam da joj oprostim i nastavim dalje, ali nikada se nije izvinila ili pokajala za svoje postupke", napisala je.

„Sada, dok njen život visi o koncu, moja porodica me pritiska da joj doniram jedan od svojih bubrega. Kažu da je to jedina šansa koja ima, i da bih bio bezdušan da odbijem.“

Priznajući da ne može da se „otrese osećanja ljutnje prema svojoj“ sestri, pitala je korisnike Reddita šta bi uradili u ovoj situaciji.

„Zašto bih žrtvovala deo sebe za nekoga ko mi nikada nije pokazao ni trunke dobrote ili saosećanja? Znam da zvuči sebično, ali jednostavno ne mogu da se nateram da to uradim. Da li grešim što sam odbila da doniram moj bubreg mojoj sestri na samrti zbog naše problematične prošlosti", dodalaje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading