policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Muškarac koji se sumnjiči da je danas ispalio nekoliko hitaca na automobil u sarajevskom naselju Kovači uhapšen je u poslepodnevnim satima.

Kako je naglašeno, policija je uhapsila Dž. H. (29) te se nad njim trenutno provodi kriminalistička obrada, piše Klix, a prenosi Srpskainfo.

Danas oko 12.30, PU Stari Grad je obaveštena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Kovači. Izlaskom na teren policijski službenici su potvrdili navode iz prijave, da je NN muškarac upotrebio vatreno oružje, kojom prilikom nije bilo povređenih osoba, a na jednom vozilu je nastupila materijalna šteta. Obavešten je tužilac KTKS koji je delo okvalifikovao kao Ubistvo u pokušaju.

Muškarca Dž. H. (29) za kojeg postoji osnov sumnje da je izvršilac ovog krivičnog dela, policijski službenici Uprave policije MUP KS su uhapsili i nad njim se provodi kriminalistička obrada. Policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu, saopštili su iz MUP.

Prema saznanjima, meta je bio E. K. koji se nalazio u “golfu VII“. Na automobil u kojem se nalazio Kundo je pucano iz motocikla u pokretu.

Inače, E. K. (27) se ranije dovodio u vezu sa kriminalnim radnjama, konkretno sa pucnjavom koja se dogodila u ulici Ferhadija u Sarajevu 2016. godine.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading