boris bojović
Foto: Printscreen/YouTube/ MediaBiro

Bojan Bojović je imao „zvanične“ susrete sa gradonačelnicima u više opština u Regijama Pulja i Molize, sa kojima je razgovarao o saradnji sa svojom lažnom crkvom kao i o mogućnosti otvaranja misionarskih parohija.

Da stvar bude još i gora, Bojana (Borisa) su primili i velikodostojnici Rimokatoličke crkve, Nadbiskup Alberto Tricarico i Nadbiskup Miguel Castrallion iz Anglikanske Crkve, što predstavlja presedan da se fizička lica koja se maskiraju u sveštenike nalaze sa predstavnicima zvanične Rimokatoličjke crkve.

U svom pozdravnom govoru (lažni) Mitropolit se osvrnuo na dugogodišnje poznanstvo sa uvaženim Nadbiskupom Tricaricom i pozdravljajući sve prisutne naglasio da nas spajaju Jadransko more, duga tradicija dobrih odnosa između Crne Gore i Italije kao i Mediteranska kultura . Govoreći o Italijanskoj kraljici Jeleni koja je bila crnogorska princeza lažni vladika Boris je sve pozdravio rekavši da je došao iz Prestonice Cetinje gde je rođena kraljica Jelena i istakao njenu hrišćansku požrtvovanost za Italijanski narod.

„Na samom kraju lažni mitropolit je, naravno pozvao sve prisutne da se pomole za Ukrajinu i Ukrajinski narod jer stoje kao zid i branik cele Evrope”, stoji u saopštenju ove nevladine organizacije.

Da stvar bude još sramnija, svoju posetu će lažni vladika završiti posetom Katedrali svetog Nikole u Bariju, gde se inače i nalaze mošti svetog Nikole Čudotvorca.

Alo/Borba.me

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading