Drama u Ljubljani
Foto: Printscreen/Printscreen

Prema poslednjim informacijama iz Policijske uprave Ljubljana, radi se o 23-godišnjaku sa okoline Ljubljane koji je bio umešan u sličnu situaciju 2020. godine, iako nisu otkrili detalje. Kako je saopštila policija, potrebna mu je psihijatrijska pomoć.

 

 

Inspektor Željko Car rekao je da pregovori i upotreba raznih sredstava prinude, poput elektrošokera, nisu dali rezultate. Muškarcu je nož ispao tek kada je na mesto intervencije stigao njegov rođak, nakon čega ga je policija savladala.

Nakon intervencije, počinilac je odvezen kolima Hitne pomoći, iako nije povređen, ali je jedan od policajaca tokom intervencije zadobio lakše povrede.

Dojavu su dobili nakon što je 23-godišnjak pretio prolaznicima ispred apoteke.

Policija je nakon izlaska na teren pokušala da ga onesposobi elektrošokerom, ali nije uspela, a drama je razrešena posle sat vremena. Čovek je na glavi imao vizir, a na leđima ranac.

- Saopštavamo da je lice stavljeno pod nadzor policijskih službenika Specijalne jedinice i više ne predstavlja opasnost - saopštila je Policijska uprava Ljubljana nešto posle 16 časova.

Na licu mesta okupilo se mnogo znatiželjnih građana, a saobraćaj na obližnjoj Slovenskoj cesti nakratko je bio u prekidu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading