policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dve žene iz Ohaja su navodno poduprle mrtvog čoveka u svom automobilu kako bi podigle stotine dolara sa njegovog bankovnog računa, pre nego što su leš odnele u bolnicu, javlja New York Post.

Lorin Bi Feralo (55) i Karen Kasbom (63) optužene su da su u ponedeljak odvezle telo Daglasa Lejmana (80) do šaltera banke u Aštabuli.

Žene, koje nisu bile u rodu sa Lajmanom, ali su živele sa njim u gradu oko 80 kilometara od Klivlenda, uklonile su telo iz njegovog doma uz pomoć treće osobe, preneo je Smoking Gun.

Prislonili su ga na suvozačevo mesto "da ga blagajnik vidi".

"Pokušale su da podignu novac sa njegovog računa", rekao je šef policije Robert Stel.

"Banka je to ranije dozvoljavala sve dok su bile u njegovoj pratnji", rekao je on.

Nakon što su podigle oko 900 dolara, žene su odvezle Lajmana u Medicinski centar okruga Aštabula, gde su ostavile njegovo telo, a da nisu identifikovale ni njega ni sebe, rekli su Stel i tužilac Sesilija Kuper.

Policija je na kraju pronašla žene, koje su identifikovale Daglasa i rekle da je umro u svojoj kući u Aštabuli, saopštili su zvaničnici.

Dve žene optužene su za krađu i grubo zlostavljanje mrtvog tela čoveka.

Feralova je ranije osuđivana za bezobzirni napad, posedovanje pribora za drogiranje, vožnju pod dejstvom, krađu i pokušaj posedovanja droge.

Kasbomova je osuđivana za krađu, kršenje poseda, primanje ukradene imovine, posedovanje pribora za drogiranje i pokušaj zloupotrebe droge.

Uzrok Lajmanove smrti još nije poznat, a bizarni incident je i dalje pod istragom.

Incident je imao sličnosti sa crnom komedijom iz 1989. "Vikend kod Barnija", u kojoj dva tipa pokušavaju da se pretvaraju da je njihov ubijeni poslodavac u još uvek živ kako ne bi bili osumnjičeni da su ga ubili, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading