beba
Foto: Alo/Profimedia

U Sverdlovskoj oblasti, nezamisliva tragedija pogodila je jednu porodicu kada se četvoromesečna devojčica udavila u kadi za bebe tokom kupanja. Majka te male bebe se onesvestila dok je kupala svoju ćerku, što je dovelo do ove strašne nesreće.

Majka osećala vrtoglavicu

Dok je majka pažljivo kupala svoju ćerku, iznenada je počela da oseća vrtoglavicu. Osećaj je bio toliko jak da je izgubila svest i pala na pod. Ovaj neočekivani događaj ostavio je ženu nesposobnu da nadzire svoje dete u kadi.

Očajnički pokušavali da je spasu

Kada je majka konačno povratila svest, suočila se sa najgorim mogućim prizorom: njen suprug je vrištao od očaja, svestan da se nešto strašno dogodilo njihovoj malenoj ćerkici. Hitna pomoć je pozvana odmah, ali nažalost, ni lekari nisu uspeli da spasu život male bebe.

Ova tužna vest nas podseća na važnost pažljivog nadzora nad decom u svakom trenutku, čak i u situacijama koje se čine rutinskim poput kupanja. Nema sumnje da će ova porodica zauvek nositi teret ove tragedije, upozoravajući sve roditelje da budu izuzetno oprezni prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti sa svojom decom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading