Lola Davijet
Foto: Alo/Društvene mreže

Prema rečima advokata porodice male Lole, Johan je nakon svirepog ubistva ćerke klonuo duhom i više nije bio nije stari.

"Njegovo srce, njegova glava, ostalo je u paklu onoga što su uradili njegovoj ćerki. On je potonuo. Verujemo da je srčani udar koji je doživeo bio posledica ogromne tuge", ispričao je advokat, a prenosi Telegraf.

Mediji pišu da je Johan pre nekoliko meseci odselio da živi kod majke i da je čekao pravdu za smrt ćerke. Pre deset dana je rađena rekonstrukcija Lolinog ubistva, a Dabija B., koja se sumnjiči da je otela, silovala i ubila malu Lolu i dalje nije osuđena.

Jezivi detalji zločina

Podsetimo, mala Lola ubijena je 14. oktobra u zgradi u kojoj je živela. Lola se kobnog dana nije vratila kući iz škole. Sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je živela snimile su je oko 15 časova kako ulazi u ulaz, ali do stana nikad nije stigla. Kamere su u isto vreme snimile i jednu devojku kako ulazi za njom. Osam sati kasnije telo devojčice, sa brojnim povredama po telu i znacima seksualnog zlostavljanja pronađeno je u koferu nedaleko od zgrade u kojoj je malena živela.

Policajac koji je direktno učestvovao u traženju devojčice, čiji nestanak su roditelji prijavili istog dana u 17 časova, priča da nikad nije živeo tako traomatično iskustvo.

"Kada su roditelji pozvali policiju odmah smo reagovali, jer su u pitanju upravnici zgrade, koji imaju direktan pristup snimcima sa sigurnosnih kamera. Na tim snimcima se vidi Lola u hodniku, a iza nje žena koju roditelji ne poznaju, a od tada niko ništa nije čuo o devojčici", ispričao je tada policajac za francuske medije.

Najgore slutnje su se obistinile kada je oko 23 sata policija dobila poziv od jednog beskućnika, koji je javio da je pronašao kofer sa telom unutra. Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od posledica gušenja. Dete je bilo mučeno i imalo je brojne rane po ramenima i leđima, kao i tragove udaraca po licu.

Nedaleko od parkinga policija je pronašla lepljivu traku i skalpel. Ubrzo je policija našla i druge zabrinjavajuće tragove. Jedan čovek im je rekao da je video ženu koja se jako čudno ponaša kako vuče neki kofer u kojem je, kako je razumeo, leš.

Narednog dana uhapšena je Dabija B. (24), rodom iz Alžira, koja je privremeno živela u istoj zgradi gde i Lola, u stanu svoje sestre. Ona se sumnjiči da je devojčicu namamila u stan, gde ju je napala, vezala, mučila, seksualno zlostavljala i potom ubila. Telo je potom spakovala u kofera i sa još dva kofera izašla iz stana. Tu ju je prijatelj pokupio kolima. Zajedno su otišli u njegov stan na drugom kraju grada.

Oko 22 časa taj prijatelj je pozvao privatnog vozača, u čije vozilo su smestili kofere uključujući i onaj sa Lolinim telom. Vozač je, ne znajući ni šta prevozi, Dabiju sa prtljagom vratio do ulaza zgrade u kojoj je devojčica živela.

On je posvedočio da je Dabija zvala svoju sestru da siđe da joj pomogne sa koferima, što je ova odbila. Nedugo potom je kofer sa telom male Lole pronađeno nedaleko od zgrade.

Lola Davijet je imala i posekotine po vratu, kao i utisnute brojeve "0" i "1" na grudima i tabanima.

Do dana današnjeg nije poznato zašto je dete, koje nije ni poznavala Dabija mučila, seksualno zlostavljala i ubila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading