MLADINA KUMA OTKRILA UŽASNU TAJNU PRED SAMO VENČANJE "Znala sam da će je slomiti, to je užasno"
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Naime, dok se njena prijateljica sva srećna spremala za venčanje, Karo Aprano je objasnila kako se našla usred nezgodne situacije u kojoj nije želela da bude.

"Nedavno sam se sprijateljila sa devojkom koja se udaje, a ona me je pozvala na svoje venčanje. Bukvalno smo se tek upoznali i sprijatelji", objasnila je ona.

Kao rezultat toga, počela je da upoznaje ljude koji će biti na venčanju i sprijateljila se sa svim mladinim prijateljima.

"Bili smo u izlasku prošlog vikenda i jedna od deveruša mi je rekla da je mladoženja spavao sa sestrom mlade, a da mlada ne zna ništa o tome i da to nije uradio jednom nego više puta", rekla je ona.

Karo nije želela da zna tu informaciju i rekla je da ju je kuma tada dovela u veoma neprijatnu situaciju zbog porodičnog problema.

"Možemo li da vratimo pet minuta unazad u vreme kada ovo nisam znala?", rekla je ona dok su se zabavljali u klubu.

Karo je kumi rekla da mladoj mora da kaže i da joj ne sme dozvoliti da se uda za takvog čoveka, a kuma joj je objasnila da ona ne sme to da radi jer "ne želi da pokvari venčanje sa muškarcem s kojim je toliko dugo".

"Kako ćeš dozvoliti da se tvoja najbolja drugarica uda za čoveka koji ne samo da je bio sa njenim sestrom, već će verovatno to ponovo uraditi? To je užasno", rekla je ona, te scenario nazvala ludim i odvratnim.

Karo je priznala da je ceo dan razmišljala da li da kaže mladoj o neverstvu budućeg muža. Rekla je da je deo nje želeo da kaže mladoj sve, ali je druga polovina osećala da se to ne tiče jer je tada poznavala mladu samo mesec dana. Osim toga, znala je da će je to slomiti.

"Osećam se kao da bih ja od svih ljudi trebalo da budem poslednja koja će biti uključena u sve to. Ja sam na neki način nebitna u grupi, što znači da sam nova. Nisam baš bliska ni sa kim tamo", objasnila je ona.

"Kao prvo, možda mi neće ni verovati", dodala je.

Neki od komentara bili su podeljeni o tome šta treba da uradi. Neki su je savetovali da svakako treba da joj kaže, dok su drugi ispričali da treba da drži jezik za zubima.

"Jednom sam rekla svojoj najboljoj drugarici da je njena dečko vara. Stala je na njegovu stranu. Nikada više nismo razgovarali. Naučena lekcija", "Rečeno vam je sa razlogom. Nemate šta da izgubite jer ne poznajete te ljude. Recite joj i onda joj recite da svi znaju za to", "Možda ste zato stavljeni u njen život. Ona ne bi želela da vam se to desi. Ako se prijateljstvo završi, u redu je. Upravo ste se i upoznali. Ali spasite je!!" pisali su joj oni.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading