grčka policija
Foto: Alo/Foto: Alo

Albanac (39) je mladoj Đanini presudio 16. februara pred u zoru u Heraklionu, a potom je pozvao policiju da se preda. Komšije kažu da su nakon vriske čuli pucanj kojim je devojka ubijena.

Kada je policija stigla na lice mesta, Đaninu su zatekli u lokvi krvi i lekari su samo na licu mesta mogli da proglase smrt. U jednoj od soba pronađen je pištolj, u kojem su bila još tri metka.

Mediji pišu da je osumnjičeni Albanac bio toliko pijan da nije mogao ni da stoji, tako da tog jutra nisu ni mogli da ga saslušaju. Policiji je neprekidno ponavljao da je Đaninu ubio slučajno i da joj je pištolj prislonio uz glavu samo da bi je uplašio, prenosi Blic pisanja stranih medija. 

"Pištolj je bio zakočen. Uradio sam to iz zabave", govorio je osumnjičeni.

Đanina, koju su prijatelji odmila zvali Nina, živela je u Grčkoj poslednjih deset godina i radila je u jednoj prodavnici u Heraklionu. Oni koji su je poznavali kažu da je imala težak život, da je pre samo nekoliko meseci izgubila bebu, nakon čega je došlo do kraha veze.

Ističu i da se Nina mnogo povukla u sebe otkako je počelo da se zabavlja za Albancem koji je sada osumnjičen za njeno ubistvo.

Komšije pričaju kako su se iz Nininog stana sve češće čule svađe, te da su čuli da je Albanac i ranije bio hapšen zbog posedovanja narkotika i drugih krivičnih dela.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading