račun
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Kafe Mejson Džar u Benton Harboru, koji se nalazi u južnom Mičigenu, otpustio je server Linsi Bojd nedelju dana nakon što je anonimni kupac ostavio veliku blagodat na računu od svega 32,43 dolara (oko 3.500 dinara), navodi Detroit Free Press.

Čovek, koji je želeo da ostane anoniman, ostavio je sada viralnu čast da bi odao počast prijatelju na čijoj sahrani je bio u gradu i zatražio je od Bojdove da podeli poklon među celom ekipom konobara, što je iznosilo nešto više od 1.100 dolara za svakog zaposlenog.

„Reći ću da to nije imalo nikakve veze sa bakšišom. Dobila je celu napojnicu, nije platila porez na to (poslovanje jeste). Da, podelila je sliku računa na zahtev čoveka koji ga je ostavio“, napisali su na Fejsbuku vlasnici, supružnici Ejbl Martinez i Džejm Kazins.

Ona je otpuštena telefonskim pozivom tog utorka, prenela je VSBT-TV.

„Jedne nedelje sam tako neverovatan, vredan radnik, sjajna majka... nije se moglo dogoditi boljoj osobi“, navodno je glasila Bojdina objava.

"Sada sam bez posla, prvi put od svoje 15. godine."

Menadžment restorana je od tada opovrgao Bojdine tvrdnje, tvrdeći da otpuštanje nema nikakve veze sa bakšišom ili posledicama koje su usledile, ali takođe nisu mogli da idu u detalje zbog Zakona o radu.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading