avion
Foto: Alo/Printscreen

 Filip Šote, putnik koji je bio na letu od Amsterdama ka Detroitu u utorak, rekao je da je putnica na koju su pali crvi vrištala.

- Bila je izbezumljena, pokušavala je da se otrese tih crva - rekao je Šote za "Foks 2 Detroit", prenosi Tanjug.

Do problema je došlo zato što je drugi putnik sa sobom nosio ribu u umotanom papiru i posudu koja je smrdela.

- Stvarno ne znam šta mi je sve prolazilo kroz glavu. Pokušavao sam da obradim to, ali jedna od stvari koje se sećam bilo je gađenje. Morali smo da čekamo pomoć. Kabinsko osoblje je utvrdilo da je u pitanju pokvarena riba- rekao je Šote. Čovek koji je nosio pokvarenu ribu objasnio je da je otvorio poklopac i da su crvi bili unutra.

-To je sve što sam čuo, nisam baš bio blizu, samo sam čuo reč 'riba'"- , rekao je Šote za "WXYZ".

Stujardese su odnele pokvarenu ribu u zadnji deo aviona, a pilot je obavestio putnike da se vraćaju za Amsterdam. Šote je ušao u drugi avion za SAD nekoliko časova kasnije.

-Okretanje aviona nazad je bila prava stvar jer sam bio pet redova iza čoveka sa ribom i dok bismo sleteli u Detroit, crv bi našao put do mene. Ne smem da zamislim šta bi bilo sa crvima u avionu još sedam sati- izjavio je Šote.

Delta zasad nije odgovorila na zahtev za komentar Njuork posta. U saopštenju za "WXYZ", kompanija se izvinila putnicima na letu 133 AMS-DTW jer je njihov let poremećen zbog nepropisano zapakovane torbe. "Avion se vratio nazad, putnici su bili poslati na prvi sledeći let. Avion je uklonjen iz službe dok nije očišćen", istakli su iz Delte.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading