U Banjaluci uhapšena petočlana porodica zbog niza krivičnih dela
Foto: Alo/Aloonline.ba

Aktivnosti su izvedene pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a na osnovu naredbi Osnovnog suda u Banjaluci.

“S.T. iz Banja Luke, lišen je slobode, jer je za istim raspisana centralna poternica od strane Osnovnog suda u Banja Luci, zbog počinjenog krivičnog dela proganjanje, te zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična dela ugrožavanje sigurnosti, oštećenje I oduzimanje tuđe stvari, lažno prijavljivanje krivičnog dela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična dela ugrožavanje sigurnosti oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, lažno prijavljivanje krivičnog dela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija lišena su slobode lica T.T., T.T., O.T. i B.T. svi iz Banja Luke”, navode iz policije.

Dodaju da su u pretresu stana u Banja Luci, koji koriste osumnjičeni kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih dela.

“U toku je kriminalistička obrada navedenih lica, a o lišenju slobode lica S.T. obavešten je Okružni centar Sudske policije Banja Luka”, navode iz policije.

Kako nezvanično saznaju "Nezavisne", u pitanju su supružnici, njihove dve kćerke i sin kojeg terete za proganjanje bivše devojke, a koji se nije odazivao na poziv suda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading