policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Elvisu Ć, osumnjičenom za ubistvo Amre K. postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva TK predložio je određivanje jednomesečnog pritvora.

On je osumnjičen da je u Amru K. iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gde je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

Njegov advokat Bakir Hećimović, rekao je za portal "Avaza" da se Ć. na ispitivanju branio ćutnjom.

Međutim, kako je njemu preneo tokom razgovora, uopšte nije imao motiv da ubije Amru, koju je poznavao, kao i njenu celu porodicu i da uopšte ne zna šta je uradio.

"On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se poslednjih dana nije osećao uopšte dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovek kaže da se uopšte ne seća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne seća ispaljenog prvog metka i šta se zaista desilo. Tek je policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, tek shvatio šta je uradio" rekao je Hećimović, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading