Tuzla
Foto: Printscreen/Facebook

Nju je hicima iz pištolja usmrtio policajac Elvis Ćustendil, koji je nakon toga napustio objekat, ali je brzo uhapšen.

"Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je 52-godišnja A. K. iz Tuzle. Osumnjičeni, E. Ć. koji je službenik Uprave policije MUP-a TK je lišen slobode. Uviđaj na mestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tela ubijene žene.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene" rekao je Admir Arnautović, potparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kako se saznaje od očevidaca događaja, Ćustendil je pre tragičnog događaja pravio probleme u ugostiteljskom objektu u kojem je radila ubijena, a sukobio se i s nekim od gostiju.

Amra Kahrimanović je došla i pokušala da ga smiri, a on je bes umerio ka njoj pa je izvadio pištolj. Žena je krenula da beži ka susednom kafiću, a ubica ju je upucao pa je pala, a on je potom u nju ispalio još nekoliko hitaca te je na mestu preminula.

U tržnom centru Sjenjak uviđaj je okončan i uklonjeni su svi tragovi zločina, jedino je kafić u kojem je radila ubijena žena zatvoren.

Avaz

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading