HILARI KLINTON NA IVICI NERVNOG SLOMA Žestoko izvređala Takera Karlsona zbog intervjua sa Putinom (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

"Taker Karlson je sada u Moskvi i intervjuiše Vlaimira Putina. Ovo je prvi američki novinar koji je intervjuisao Putina od početka rata u Ukrajini. Šta vam ovo govori o Takeru Karlsonu i desničarskim medijima i o Vladimiru Putinu?", glasilo je pitanje novinarke MSNBC Aleks Vagner, nakog kojeg je Hilari sasula salvu uvreda na račun Karlsona.

- Ovo mi pokazuje ono što mislim da svi već znamo. To je da je on koristan idiot. On je kao štene. Znate, nekako, nakon što je otpušten iz toliko medija u SAD, ne bih se iznenadila da je dobio ugovor sa nekom ruskom medijskom kućom, jer je koristan idiot. Ali ovo je takođe znak da u ovoj zemlji sada postoje ljudi koji su peta kolona Vladimira Putina. Zašto? Ne znam. Zašto neki republikanci ulazeu u to? Zašto neki Amerikanci veruju Putinu? Zašto Tramp ima više poverenja u Putina nego u 11 naših obaveštajnih agencija? - u dahu je izjavila Hilari Klinton.

Očekuje se da će se intervju pojaviti na Karlsonovoj stranici na platformi Iks (Tviter) i na njegovom sajtu u noći između četvrtka i petka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading