"SPAJIĆ VEROVAO U DPS" Poslanica PES-a osudila ministra pravde: Pitanje Milovića oko bezbedonosnog sektora nije na mestu jer su taj sektor dobile Demokrate
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/ Vlada Crne Gore

Kako dodaje, on je tada zaista rekao da će Evropa pritisnuti DPS.

„Pomoći će nam oni. Moraće se izglasati taj zakon“, ovo su njegove reči, navodi Ćinćur.

Međutim, kako tvrdi, na glavnom odboru o tome nije bilo reči i nije se spominjao DPS kao manjinska podrška, to nije bilo otvoreno to je bilo više onako interno.

Na pitanje da li je tom prilikom na tim sastancima bio drugi čovek partije gospodin Milatović, Ćinćur je rekla:

“Ne, na sednicama poslaničkog kluba nikad nije bio, a ni na sednici glavnog odbora. On se već tada jasno izjasnio da ne želi da učestvuje u predizbornim aktivnostima i da će se ponašati kao predsednik svih građana, ali da ostaje član PES-a”.

Na pitanje da li ju je kao poslanicu iznenadio nastup ministra Andreja Milovića u Parlamentu vezan za Predraga Šukovića kada je rekao „On ili ja“ Ćinćur je rekla ne, jer je doživela njegovo ponašanje prema njoj i Javrosimi Pejović kada su odbile da podrže predlog za sastavljanje vlade.

“Tada su svi čuli kako je Jevrosimi pretio da će joj zagorčati život. Ja znam da je gospodin Šuković bio čak i ranjen u akcijama i sad ne bih volela da tog čoveka praktično izručimo mafiji. Mislim da pitanje Milovića oko bezbedonosnog sektora nije na mestu jer su taj sektor dobile Demokrate”, zaključila je Ćinćur.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading