Doboj
Foto: Printscreen/Printscreen

- U nameri da Kulišiću oduzme život 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloletna A.K. smrskao veći broj tableta pod nazivom "treana" jačine 10 mg, koje je na zahtev osumnjičenih kupila sestra prvoosumnjičenog V. M., pomešao sa vodom, a zatim, u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim satima otišla u porodičnu kuću svog oca, gdje je uz upotrebu vode u kojoj je bila zdrobljena tableta u prahu napravila limunadu koju je dala ocu - saopšteno je iz Okružnog suda u Doboju.

Dodaje se da su ove tablete ranije A.K. i majka dala Kulišiću bez njegovog znanja.

 

 

- Nakon što su tablete počele da deluju i nakon što je oštećeni Kulišić zaspao, maloletnica je ostavila otključana ulazna vrata kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su ušli u kuću, dodaje se u saopštenju suda.

Osumnjičeni Andrea Kajganić i Dražen Lazarević su maloletnicu ispratili u dnevnu sobu, a oni su otišli ​​u sobu u kojoj je spavao Kulišić, vezali ga, zadali mu nekoliko udaraca, a zatim su ga automobilom odvezli u šumu, gde su ga ubili.

- Naneli su četiri uboda u predelu stomaka nepoznatim predmetom, a smrt je nastupila od posledica teškog traumatskog šoka izazvanog povredama i gubitkom krvi. Ostavili su ga tako u šumi i krenuli u nepoznatom pravcu - navodi se.

Sašina najstarija ćerka Tamara rekla je da se njen otac nikada nije žalio na suprugu Andreu.

- Tata mi se nikada nije požalio na Andreu, nije mi delovao čudno, sve je bilo najnormalnije. Činilo se da među njima nema nikakvih problema, rekla je Tamara.

Podsetimo, zbog ovog ubistva uhapšeni su 32-godišnja supruga ubijenog, njen 19-godišnji ljubavnik i njena maloletna ćerka (14), a potom je otkriveno da je sestra prvoosumnjičenog igrala ulogu u svemu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading