HOROR PRIČA! Objavila je oglas da izdaje stan na poznatoj platformi, došao je muškarac kao gost i napravio joj PAKAO OD ŽIVOTA!
Foto: Shutterstock

Tokom suđenja poroti je prikazan policijski razgovor sa žrtvom u kojem je ona tvrdila da se zabarikadirala u svojoj spavaćoj sobi sa svojim ljubimcima i sakrila kuhinjske noževe nakon napada.

- Samo sam htela ovo da prijavim Airbnb-u i ostavim to na tome - rekla je žena, koju iz pravnih razloga nije moguće identifikovati.

Ona je rekla da se kasnije predomislila jer je "pomislila da će verovatno to nekome ponovo učiniti" i da želi da njegovo ime bude označeno.

Rekla je policiji kako je grafički dizajner Delarover odmah bio sumnjiv jer je tražio da ostane u njenom jednosobnom stanu iako već živi u Londonu.

Međutim, ona je prihvatila rezervaciju i dok ga je dočekala u svom domu natočila im je oboje po čašu vina. Ubrzo nakon toga, počeo je da je trlja po ramenima.

- Pominjao je masažu u tom trenutku, približio mi se, stao iza mene i počeo da me trlja po ramenima, a ja sam rekla: "Ne hvala" - stoji u izjavi koju je dala sudu.

- Onda kada sam sela na kauč, dodirivao mi je noge i rekao: "Pusti muziku za spa i mogu da te izmasiram. Govorio je: "Imam ulje, izmasiraću te". Osećala sam se kao da me samo gleda i da ne želi samo da čavrljamo i tada su stvari postale jasne".

Delarover je zatim navodno zgrabio ženu dok se ona borila da ga odgurne i primorao ju je da izvrši seksualni čin nad njim. Zatim ju je pratio po kuhinji i pokušavao da je zgrabi sve dok ga nije odbila.

- Počeo je ponovo da me hvata i rekla sam: "Sad me stvarno zaje***aš", a onda je otišao u slobodnu spavaću sobu. Otišla sam u svoju spavaću sobu, a on mi je poslao poruku, pitajući: "Jesi li sigurna?“ a onda mi je poslao poruku da mu je žao i pitao da li sam ljuta.

- Uplašila sam se jer nije dobio ono što je želeo - rekla je.

Kada je otišao, okupila je svog psa i mačku i sklonila se u svoju spavaću sobu, povukavši komad nameštaja preko vrata kako bi se zabarikadirala.

Takođe je sakrila noževe, rekavši: "Nisam znala šta je u stanju da uradi."

Delarover, koji je imao ključeve od vrata, vratio se u stan u 2.00 posle "šetnje" i proveo noć u slobodnoj sobi.

Pre nego što je otišao sledećeg jutra, rekao joj je: "Ostaviću dobru recenziju."

Kada je kao gost ostavila neutralnu Airbnb recenziju o Delaroveru, "Odgovorio je emodžijem ljutog lica i bilo je nekoliko poruka u kojima je rekao da je na to pristala"

Zatim joj je poslao poruke ženi, uključujući: "Nisi dobra osoba", "Budi odrasla osoba, a ne beba", i "nisam video nikakve primedbe".

Delarover je tada blokirao ženu, ali ju je kasnije ponovo kontaktirao kada ga je prijavila Airbnb-u zbog svoje zabrinutosti oko njegovog boravka, što je rezultiralo time da ga je ona na kraju blokirala.

Suđenje se nastavlja.

(Srbija Danas/metro.co.uk)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading