Lusi Čarls
Foto: Printscreen/North Wales Police

Čarlsova, stara 39 godina, poslednji put je viđena u Bangor-on-Diu, u Reksamu, Velika Britanija, u 17.34 kada je snimljena nadzornom kamerom kako prolazi pored paba Rojal Ouk 22. decembra.

Policija Severnog Velsa potvrdila je da je telo žene pronađeno u reci Di tokom pretrage od strane lokalnih službenika i tima za potragu pod vodom severozapada.

Formalna identifikacija tek treba da se obavi, ali je porodica gospođe Čarls obaveštena. Glavni inspektor Stiven Roberts rekao je da o njenoj porodici brinu specijalisti. On je dodao:

„Obavešten je i lokalni mrtvozornik. Moje misli su sa Lusinom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku.'

Velika potraga za gospođom Čarls pokrenuta je nakon njenog nestanka, a policija je prošle nedelje potvrdila da su lični predmeti koji su pripadali gospođi Čarls pronađeni tokom pretresa na obali reke Di.

U potragu su bili uključeni policija, timovi gorske spasilačke službe, vatrogasna služba i policijski helikopter, dok je policijski tim za podvodnu pretragu vršio „opsežne” pretrage reke.

Policija strahuje da je gospođa Čarls pala u smrt u nabujalu reku nakon poplave.

Ranije su otkrili da su "sve više zabrinuti za bezbednost" žene nakon što su pronašli neke od njenih ličnih stvari na obalama reke, koja je trenutno skoro udvostručena u odnosu na pre samo nekoliko nedelja.

Od tada se pokazalo da je njihova 'radna hipoteza' da je gospođa Čarls slučajno pala u reku Di 22. decembra i da je verovatno preminula.

Prema izvorima, stvari ukazuju na to da nije namerno ušla u vodu i da nema sumnjivih okolnosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading