Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Brojni korisnici društvenih mreža, od Instagrama, preko TikToka, Twittera do YouTubea, šokirani su crno-belim snimkom koji navodno prikazuje NLO u Iraku.

Inostrani mediji prenose priču nakon što je režiser Džeremi Korbel, koji proučava ovu tematiku, objavio video na internetu.

Korbel tvrdi da je snimak nastao 2018, a da je NLO nalik “meduzi” primećen nadomak zajedničke operativne baze SAD, prenosi Daily Mail.

Režiser dodaje da je “NLO zaronio u obližnje jezero”, gde je ostao 17 minuta pre nego što je ponovo izronio i “uzleteo među oblake pod uglom od 45 stepeni”.

Spekuliše se da je “NLO menjao termalni opis” (kadrovi gde prelazi iz crne u belu boju, što navodno ukazuje na promenu temperature).

Snimak je izazvao pažnju na mrežama, ali nisu svi ubeđeni da je reč o “nepoznatom letećem objektu”.

Tako pojedini smatraju da zapravo vidimo “najobičniju mrlju” na sočivu termalne kamere.

Ovo nije prvi put da Korbel objavljuje "snimke NLO-a iznad vojnih baza", do kojih je došao preko pojedinaca koji su, kako tvrdi, “prilično rizikovali”.

Ostaje da vidimo hoće li nakon objavljivanja snimka reagovati predstavnici američke vojske, posebno nakon što je Pentagon deklasifikovao hiljade stranica o NLO.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading