Influenser
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Influenser Karlos Henrike Medeiros, star 26 godina, koji je nestao u noći 25. decembra, pronađen je mrtav u subotu, zakopan u dvorištu svojih komšija, u  širem  krugu Sao Paula, piše Terra.com.

Paru koji živi u rezidenciji u kojoj je pronađen, pravosuđe je naložilo privremeno hapšenje na zahtev civilne policije zbog sumnje da je umešan u Karlosovu smrt. Muškarac je prijatelj influensera iz detinjstva.

Kako se navodi na sajtu Metropoles, par je otišao na sud u nedelju, gde su izjavili da je Medeiros, posle upotrebe droge, imao srčani udar i preminuo nakon što mu je pozlilo dok je imao intimne odnose sa devojkom.


"Par je rekao da se njihov prijatelj predozirao kokainom i da je umro. Onda nisu znali šta da rade i odlučili su da zakopaju telo u dvorištu", rekao je šef policije Luis Roberto Farija Helmajster, šef policijske stanice Itapecerika. G1.

Prema istrazi, prvobitno na telu influencera nije bilo tragova nasilja, uboda nožem ili pucnjave. Policija čeka rezultate izveštaja koji bi mogli da otkriju uzrok smrti.

Karlos je bio poznat kao "Henrike Medeiros" na društvenim mrežama i snimao je sadržaj humorističkog karaktera. Njegov YouTube kanal ima skoro 1,8 miliona pretplatnika.

Njegov Instagram ima više od 84 hiljade pratilaca, a na svom profilu je delio i lične fotografije i video snimke, pored sadržaja koji je napravio za YouTube.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading