Sandra nestala
Foto: Alo/Facebook

Grupa “Sanšajn stejt sonar” objavila je otkriće ostataka Sandre Lemir (47) u kombiju potopljenom u jezercetu kod “Dizni vorlda”, navodeći na “Fejsbuku” da su nađeno i njeno telo i lične stvari.

Sandra je poslednji put viđena u maju 2012. Poreklom je iz Mičigena ali se preselila na Floridu kako bi brinula za svoju baku Polin Vorner.

- Ako bi ona rekla da ide u kupovinu i da će se vratiti za sat, vratila bi se za sat – rekla je baka nakon Sandrinog nestanka.

Policija je rekla da je Sandra išla u grad Kisimi da se nađe sa čovekom kojeg je upoznala preko sajta “Spid dejt”, koji više nije u funkciji.

"Upozorio sam je da ne izlazi sa strancima"

Sandrin sin Tim Lemir rekao je da ju je upozorio da se ne sastaje sa strancima.

- Od prvog dana sam joj govorio da prosto otkaže, da upozna nekog na tradicionalni način a ne onlajn – rekao je Tim.

Sandrina porodica uplašila se najgoreg kad se ona nije vratila kući, čak ni da uzme svoj insulin za dijabetičare. Snimci nadzornih kamera pokazuju da se Sandra sastala sa muškarcem, menadžerom lokalnog “Mekdonaldsa”, na oko dva sata. Policija je na kraju isključila tog čoveka kao osumnjičenog.
 

Sandra je poslednji put viđena kako vozi kombi svoje bake “ford fristajl” iz 2004. Grupa “Sanšajn stejt sonar” tvrdi da se to vozilo podudara sa onim nađenim u jezeru – uključujući registarske tablice. Oni su otkrili da je potraga sa detektivima iz Orlanda trajala 17 meseci a uključila je pretragu 63 vodenih tela.

Skrenula s puta i upala u jezero

“Oko 13.30 na dan 30. decembra 2023. dobili smo signal na sonaru u malom jezeru na izlazu iz “Dizni vorlda” na autoputu I4”, naveli su na “Fejsbuku”.

Tamo su na dubini od oko četiri metra pronašli kombi. Ronilački tim i zamenici šerifa okruga Osiola i Orindž pomogli su da se vozilo izvuče. U preliminarnom izveštaju policijske patrole Floride navodi se da je kombi skrenuo s puta i pao u jezerce.

“Počivaj u miru Sandra, konačno si kući”, napisala je na “Fejsbuku” grupa koju uglavnom čine volonteri i radi u tandemu sa policijom kako bi pomogla u pronalasku nestalih osoba.

Nakon verovatnog pronalaska ostataka njegove majke, Tim je na “Fejsbuku” rekao da deluje da je prebrzo skrenula s puta i odmah uletela u vodu.

“Ono što me najviše boli je razmišljanje o tome da li je patila, ili je znala da je zarobljena i da ne može da izađe… Voleo bih da sam imao priliku da se oprostim od nje”, naveo je on.

U toku je istraga udesa u kojem je Sandra stradala, a očekuje se da će mrtvozornik potvrditi identitet pronađenih ostataka.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading