"TO JE BIO NAJSTRAŠNIJI BOL KOJI SAM IKADA OSETILA" Mlada majka ostala užasnuta kada je otkrila uzrok bolova u uhu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Lusi Vajld , 29, iz Sejla u Engleskoj, bila je užasnuta kada otkrila stvar za koju se veruje da bi mogla biti paukovo gnezdo u svom uhu nakon što je nedeljama osećala „pucketanje“.

Lusi Vajld iz Sejla u Češiru prvi put je sredinom oktobra primetila neobičan osećaj u uhu. Osjetila je da joj nešto "pucketa" u uhu kada se probudila i pretpostavila je da je to vosak.

Prethodno je uklonila pauka iz uha — koristeći maslinovo ulje, uspela je da ga izvuče — i mislila je da je to kraj. Međutim, kada se njen „grebajući“ bol nastavio, odlučila je da još jednom pogleda kamerom u ušima, prenosi britanski "San".

Na svoj užas, pronašla je ono za šta veruje da je paukovo gnezdo.

„Izvukla sam paukovo gnezdo iz uha“, rela je ona.

Lusi je zatražila medicinsku pomoć i upućena je na odeljenje za uho, nos i grlo (ORL). Na njen užas, specijalista ORL je sugerisao da bi to moglo biti paukovo gnezdo.

Ona je rekla: "Izgledalo je kao da idete naopako." Posle bolne procedure, navodno gnezdo su joj lekari isisali iz uha da bi ga očistili.

Međutim, Lusi veruje da bi možda ima još nekih ostataka i tvrdi da je zbog svega toga emocionalno pogođena. Deleći svoje iskustvo kako bi upozorila druge, rekla je: „Zapravo sam povraćala dok je on radio proceduru, bilo je toliko bolno da je to bio najstrašniji bol koji sam ikada osetila. Radije bih ponovo da prođem kroz porođaj ili carski rez. Kada sam stigla kući, još jednom sam pogledala da još uvek vidim nešto unutra, ali je uzet bris, tako da čekamo da vidimo šta će se vratiti za dve nedelje."

Portparol Britanskog arahnološkog društva kada je video snimak navodnog gnezda rekao: „Sve je toliko zamućeno da zaista ne bih mogao da kažem. Iako neke strukture mogu biti noge, to je onoliko koliko sam spreman da tvrdim.“

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading