Parking
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Anonimni mladić iz Amerike ispričao je kako je to bio uobičajen izlazak za njega i njegovu devojku, ali ona je popila koju čašicu više pa nije bila u stanju sama da ode kući. Pokušavao je da joj pomogne, ali druga nepoznata devojka zaustavila ga je i tražila mu dokaz da ne pokušava samo da iskoristi devojku i njeno stanje!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Femieble (@femieble)

 

"Hvala ti. Bio sam s devojkom koja je definitivno popila previše te večeri. Dok se ona teturala pokušavao sam da joj pomognem da uđe u kola na parkingu, a jedna devojka ljubazno me je upitala da li mi treba pomoć i u kakvoj vezi sam s devojkom. Kada sam joj rekao da je to moja devojka, tražila mi je da vidi da li imamo zajedničke fotografije na telefonu", započeo je svoju priču ovaj mladić.

Iako je situacija mogla biti veoma neprijatna, jer ga je nepoznata devojka praktično tretirala kao da je manijak, mladić ne da se nije uvredio, naprotiv, one joj se zahvalio!

"Pokazao sam joj nekoliko naših zajedničkih fotografija. Objasnila mi je da je samo bila zabrinuta za devojku i da nije htela da me uvredi već samo da zaštiti devojku. Pomogla mi je da smestim pijanu devojku u kola. Mislim da ovo ne bi svako bilo u redu, ali ovo zaista je lepo znati da postoje ljudi koji su voljni da paze na druge osobe koje nisu u stanju da se brane. Zabrinut sam da bi neko mogao da bude u opasnosti zaboga ovakvog ponašanja, ali ovo je svakako lep gest", napisao je momak.

Komentari ispod posta su se samo ređali, a pohvale nisu izostale. Osim fenomenalnog gesta nepoznate devojke, korisnici društvenih mreža pohvalili su i stav mladića koji je očigledno bio dovoljno zreo da shvati celu situaciju izvan sopstvenog ega. Svakako, njegova devojka je prava srećnica!

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading