hapšenje
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Presudu je jutros u podgoričkom Osnovnom sudu u Podgorici izrekao sudija Rade Ćetković.

Lekić je kazao da je sudija svu petoricu osudio na po osam meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja i isto toliko za nanošenje teških telesnih povreda.

“Onda je primenio odmeravanja jedinstvene kazne putem sticaja i odredio L.R. i Vlahoviću kazne od 14 meseci zatvora, a ostalima od po godinu. Istovremeno, Raduloviću i M.V. produžio je pritvor”, kazao je Lekić.

Mladićima se sudilo zbog optužbi da su početkom marta ove 2023. godine, oko 22.30 sati, napali i pretukli D.R. jer je nosio majicu sa obeležjima Fudbalskog kluba “Crvene zvezda”.

Podsetimo, Marko Radusinović, otac pretučenog mladića, ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji kako je došlo do nasilja.

“Moj sin je sa društvom izašao u jedan lokal, igrali šah, zatim prešli u drugi lokal da popiju piće i igraju igrice. Odlučio je da skine duksericu ispod koje je bila majica sa aplikacijom na kojoj su poznate ličnosti koje su podržavaoci kluba. Prišla mu je grupa nasilnika bez razgovora, pitanja… Jednostavno su počeli sa napadom njih trojica… Napad je bio u klubu određeni period i nastavljen je ispred kluba. Upotrebili su i šipku i naneli mu povrede… Sin me pozvao oko 23 časa i te trenutke ne bih poželio nikome. Izašla je policija i na njihov rad nemam zamerke”, rekao je Marko tada, Radusinović koji je i službenik Uprave policije.

On je rekao i da njegov sin ne poznaje mladiće.

Mlađi Radusinović je od batina izgubio svest, a nakon što su napadači iscepali majicu koju je nosio na sebi, pobegli su sa lica mesta.

On je tada transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra gde su mu konstatovane su teške povrede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading