vanja đorčevska
Foto: Alo/Društvene mreže

Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smešteni u ćelije, stalno vikali: „Kako si mogao da ubiješ dete“, „Zašto?“, „Zašto si ubio dete?“

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio:

- Trebao mi je novac za svadbu - rekao je Manev, prenosi MMS.

I taj odgovor je još više revoltirao sve - i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dve ćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga ćerka nije.

Izvori MMS-a kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom. Kako si mogao?!“, pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo ćutao.

Pre nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Gorčevske, Aleksandar, i trojica osumnjičenih su pod jakim policijskim obezbeđenjem izvedeni pred sudiju,a potom je javnost videla njihov novi izgled.

Kasnije je priveden i vozač koji je vozio glavnoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča, za kojeg se veruje da je ubio Vanju Gorčevsku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading