hitna pomoć
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/ Stanford Medicine

Tigar je jednog momka ubio u zoološkom vrtu - ali je pronađena samo polovina tela.

Sumorno otkriće došlo je od strane osoblja za čišćenje u zoološkom vrtu u provinciji Pendžab u Indiji. Smatra se da je čovek odlučio da se popne u ograđeni prostor sa životinjama, ali šta se dalje dogodilo ostaje misterija.

Tek kada je osoblje za čišćenje primetilo jednog od tri tigra u kavezu kako hoda sa cipelom u ustima, telo je pronađeno. Identitet žrtve još nije poznat i nijedna porodica se nije oglasila, ali je zoološki vrt zatvoren.

Zvaničnik zoološkog vrta Ali Usman Bukhair rekao je za AFP: „Zoološki vrt je trenutno zatvoren jer utvrđujemo kako je čovek ušao. Izveštaj o obdukciji nije objavljen, međutim iz ograđenih prostorija su prikupljeni dokazi da je on bio živ kada su ga napali tigrovi . Tigrovi nisu izašli da napadnu čoveka, on je skočio u njihov ograđeni prostor. Ako pronađemo bezbednosni propust, rešićemo ga. Ako bude potrebno, angažovaćemo privatno obezbeđenje.”

Službe hitne pomoći su tvrdile da je telo izgledalo kao da je bilo tamo „nekoliko sati“ i da je kasnije viđeno da je izneto iz prostorija u vreći za telo koja je bila smeštena u kolima hitne pomoći. Teška smrt izazvala je šok u lokalnoj zajednici. Jedan zvaničnik lokalne vlade sada je potvrdio da su svi članovi osoblja zoološkog vrta na broju, dodajući još misteriju o tome ko bi mogao biti polupojedena osoba.

Zvaničnik Zaheer Anvar nazvao je tu osobu „ludakom“ jer je tvrdio da „razumna osoba“ neće skočiti u kavez predatora. On je u razgovoru za lokalne medije dodao: „Vidite da je jazbina obezbeđena. Iza jazbine su stepenice, možda je odatle skočio", prenosi britanski "San".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading