Svadba
Foto: Printscreen/Instagram

Medlin Brokvej, 26-ogodišnja naslednica salona automobila sa Floride, postala je viralna senzacija zbog snimaka svoje ekstravagantne, petodnevne novembarske svadbene proslave u Parizu koje je podelila na svom sada nepostojećem TikToku.

Ali mladoženja, Džejkob Čejs LaGron, ukrao je pažnju od neveste sada kada su se mišljenja korisnika društvenih medija pogoršala zbog optužbi protiv njega. LaGron (29) optužen je za teški napad na državnog službenika nakon što je navodno pucao na policajce u Teksasu 14. marta.

Tri policajca su stigla u kuću nakon što su primila više poziva u kojima su prijavili nered na adresi kada je LaGron navodno pucao na njih.

Svadba

Tarrant County Jail

LaGron je „namerno i svesno pretio neposrednom telesnom povredom“ i „upotrebio ili pokazao smrtonosno oružje tokom izvršenja napada, odnosno vatreno oružje“, navodi se u optužnici.

On se pojavio na sudu i mogao bi da se suoči sa doživotnom robijom ako bude osuđen. Brokvej nije prisustvovao saslušanju u Okružnom sudu Tarant Kantri, navodi NBC Njuz.

LaGronu je ponuđen sporazum o priznanju krivice u kojem će biti osuđen na 25 godina zatvora u zamenu za priznanje krivice i odustajanje od suđenja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading