pančo žeževski
Foto: Alo/Društvene mreže

Cilj je bio da ga nateraju da da svoj automobil "sitroen" kako bi njime oteli Vanju Đorčevsku, a zatim su ga ubili kod sela Rudnik i njegovo telo zakopali u jamu.

- Nakon što su ušli u njegovu kuću, fizički su ga napali, vezali i odvezli automobilom kod sela Rudnik, gde su ga lišili života hicem iz vatrenog oružja jednog od osumnjičenih - kažu u tužilaštvu.

Ministar spoljnih poslova Oliver Spasovski potvrdio je da je ubistvo Žežovskog izvršeno van njegove kuće i dodao da će MUP ispitati sve detalje i tragove ukoliko postoji umešanost više osoba u ubistva.

Nestanak Žežovskog MUP-u je prijavila njegova ćerka, dva dana nakon što je kidnapovan. Njegov automobil je kasnije pronađen u selu Brazda. Iz istrage tužilaštva i MUP-a, kao i prema izjavama osumnjičenih, Ljupčo Palevski je identifikovan kao osoba koja je ubila Panča i Vanju.

(Kanal5.com.mk)

BONUS VIDEO

@alo_portal Milena Popović priznala šta je sve uradila na svom telu Celu emisiju “U RINGU” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading