Nemačka sneg
Foto: Alo/Tanjug

Jedan učenik je poginuo, a najmanje 10 je prebačeno u bolnice, dok su dve odrasle osobe, među kojima i vozač školskog autobusa, teško povređene, u sudaru u planinama Ercgebirge, u pokrajini Saksoniji na istoku Nemačke, saopštila je policija.

Autobus je s boka udario u vozilo za zimsko održavanje puteva blizu granice sa Češkom, posle čega je udario u drvo, prenosi AP pozivajući se na nemačku agenciju DPA.

Nemačka sneg

Tanjug

 

 

Dve osobe su poginule u sudaru automobila i kamiona na autoputu A8 u Gornjoj Bavarskoj, a u saopštenju policije se navodi da je automobil proklizao pod zadnji deo kamionske prikolice.

Svi letovi sa minhenskog aerodroma su privremeno obustavljeni uz upozorenje aerodromskih službi da bi mnogi letovi zakazani za kasnije tokom dana takođe mogli biti otkazani zbog teških vremenskih uslova.

Nemačka sneg

Tanjug

 

 

Železnički operater Dojče Ban saopštio je da će saobraćaj u regionu Minhena biti otežan nekoliko dana, kao i da su vozne linije do austrijskih gradova Salcburga i Inzbruka i Ciriha u Švajcarskoj, obustavljene do daljeg.

Od putnika je zatraženo da sva putovanja koja nisu neophodna odlože za sredu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading