Umro zbog piva
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Konor Sebastijan (31) i još dvojica počeli su da povraćaju vrlo brzo nakon što su progutali svoje piće u Burke Street Pubu u Vinston Salemu, Severna Karolina.

Barmen je pozvao Hitnu pomoć. On je rekao: „Sva trojica su popila isto pivo i odmah povraćala. Rekli su da ih peče grlo i peku usta".

„Utorkom ljudi dolaze ovde. Ugovorena kompanija dolazi ovde da očisti naše linije za pivo, a mislim da su ostavili čistača u jednoj od linija za pivo", rekao je barmen.

 Konor je prebačen u bolnicu sa druge dve osobe, ali je kasnije preminuo.

Vlasnica Burke Street Puba, Tiffani Hovell, objavila je : „Burke Street Pub izražava saučešće porodici. Mark Bouman, predsednik kompanije Caffei Distributing, koja je čistila vodove, rekao je: „Istražujemo stvar i trenutno nemamo više komentara.“

Iako je nejasno koje su hemikalije korišćene, natrijum hidroksid i kalijum hidroksid su dva kaustična jedinjenja koja se koriste sama ili u kombinaciji za čišćenje linija piva.

Mogu izazvati teške opekotine u ustima, grlu i stomaku, a konzumacija može biti fatalna.

Rezultati autopsije za Sebastijana se čekaju, a sistem za kontrolu alkoholnih pića Severne Karoline kaže da ne istražuje incident, jer se smatra da je bio nesrećan slučaj.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading