Vanja Đorđevska
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako se saznaje, otac još uvek daje izjavu policiji, ali čvrsto negira sve navode, iako se on sumnjiči na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

Vanja je oteta ispred ulaza u stan, monstruozno su joj bile vezane ruke i noge, nakon čega je gurnuta u vreću za spavanje.

- Dva lica koja su vozila Citroen dobila su informaciju dan pre nego što će da se desi da će devojčica biti sama u to vreme. Osumnjičeni su u pritvoru i sada istražujemo njihove veze sa ocem. Samo posredni dokazi ukazuju da je otac rekao kada će ona izaći iz kuće, pa je imao neku komunikaciju sa njima. Dvojica od trojice osumnjičenih rekli su da su sanjali kada će, gde i u koje vreme devojčica napustiti kuću - objasnio je Bubevski.

Vozilo Citroen pripadao je ubijenom iz Velesa, prvi put je uhvaćen u Skoplju na kamerama.

Nakon toga su odvezli devojčicu na periferiju Skoplja i tamo je ubijena u panici. Nesrećnu devojčicu kidnapovali su nakon što je majka prodala stan.

Podsetimo, u Tužilaštvu je potvrđeno da je priveden otac kidnapovane i ubijene Vanje Đorčevske. Za sada mu nije određen pritvor, a saslušanje još traje.

Podsećanja radi, otac je druga osoba koja je sada ubijenog Vanju prijavila kao nestala.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading