policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Večeras je u napadu nožem i čekićem u Parizu, u oblasti Kej de Grenel, jedna osoba pognula, a dvoje je povređeno, piše Laparisien. 

Kako tvrde francuski mediji, navodni počinilac je uhapšen. Tokom napada, navodno je vikao "Alahu Akbar", saopštio je izbor iz policije.

"Policija je upravo uhapsila napadača koji je napao prolaznike u Parizu, oko Kej de Grenela. Vatrogasna brigada Pariza zatekla je jednu preminulu i jednu povređenu osobu. Izbegavajte to područje", rekao je ministar unutrašnjih poslova Gerald Darmanin.

Prva žrtva je umrla

Jedna od žrtava napada, turista sa dvojnim nemačkim i filipinskim državljanstvom, pronađena je u kardiorespiratornom zastoju na mostu Bir-Hakeim, nešto pre 22 sata, navodi izvor policajac u Le Parisien.

Muškarac je preminuo od uboda nožem u leđa i rame.

Dvoje povređenih

U Avenue du President Kennedi, druga žrtva je povređena čekićem. Ovaj engleski turista pronađen je sa ranom na glavi i zbrinuli su ga vatrogasci.

Prema izvoru iz policije, ovaj muškarac je šetao sa suprugom i detetom kada je napadač prišao iza njega i udario ga. U napadu je povređena i druga osoba. Ostaje da se razjasni njegovo stanje.

Napadač je uhapšen

Policija je uhapsila navodnog počinioca. Prilikom hapšenja, pretio je policiji čekićem, vičući "Alahu Akbar", rekao je policijski izvor za Le Parisien.

Agenti su zatim dva puta koristili električni pulsni pištolj da imobiliziraju napadača, uhapšenog u Avenue du Parc de Passi., prenosi Telegram.

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading