policija u francuskoj
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Žandarmerija francuskog departmana Izer traga za tinejdžerom Valentinom Nurdinom (15), nakon otkrića dva ugljenisana tela koja bi mogla biti tela njegovih roditelja.

Petnaestogodišnji dečak je nestao nakon što su dva tela pronađena sa prostrelnim ranama od oružja u porodičnoj kući — rana na grudima na jednom, rane na lobanjama kod oba. Njihova identifikacija nije formalno završena, ali dosadašnja istraga pokazuje da se verovatno radi o njegovim roditeljima.

 

 

Jezivi slučaj spaljivanja kuće prijavljen je 27. novembra, kada su vatrogasci ugasili požar na njegovoj kući u francuskom mestu Šatovilan. Muškarac je imao 58 godina, dok je žena imala 52.

Valentin, prema pisanju francuskih medija, ima starijeg brata (17) i dve polu-sestre, ali niko od njih nije bio u kući za vreme zločina.

Otac posedovao pušku

Javno tužilaštvo regiona nastavlja da traga za dečakom, nakon što je primećen na snimku nadzorne kamere kako vozi automobil marke "citroen pikaso", koji je potom pronađen razbijen u okolini.

Kako navodi francuska policija, dečak je visok 1,75 centimetara, tanke, sportske građe, nosi naočare i ima kosu srednje dužine. Takođe, dodaje se da boluje od lajmske bolesti.

Njegov otac je bio zaljubljenik u sportsko streljaštvo i posedovao je pušku, ali istragom ona još uvek nije nađena.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading