serija hobotnica
Foto: Printscreen/YouTube/ MilanMilanvgd

Pavićević je saopštio da poznaje i Mila Božovića i Vladimira Mandića

“Mila Božovića poznajem iz politike. I kad god bi me neko pitao od 2018. godine na ovamo, da možeš da kažeš da je pouzdan, uvek sam govorio Milo Božović. A ja sam tada, 2018. godine, bio predsednik Crnogorske, pa je formirana vlast u Budvi, pa je bilo da će da padne ta vlast… Ja sam pregovarao sa Milom Božovićem i sve što smo se dogovorili, pa i najmanje sitnice, bilo je baš tako kako smo se dogovorili. Ja njega poznajem kao takvog čoveka”, rekao je Pavićević. 

Zatim se osvrnuo i na Mandića.

“Vladimira Mandića, njega poznajem kao sportistu, nekadašnji je reprezentativac. Te pretnje kada sam pročitao, pa to je jedno mafijašenje da se planiralo da se izrešeta auto u kojem se nalazi on, pa to je prevazišlo film i onu čuvenu seriju Hobotnica… Ni u Hobotnici nisi mogao da vidiš ovo što se pojavljuje u ovim prepiskama”, istakao je Pavićević. 

Prema rečima građanske aktivistkinje Bojane Jokić prepiske su šokantne.

“Nadam se da je Tužilaštvo formiralo predmet, to su ozbiljne pretnje i planovi, odnosno krivična dela koja se kažnjavaju i za pokušaj”, rekla je Jokić. 

Novinar Predrag Zečević kaže da svi treba da se zapitamo šta bi bilo da nisu otkrivene prepiske sa Skaj aplikacije.

Na pitanje da li je kontradiktorno da Božović bude optužen za švec droge sa Kavačkim klanom, a da taj isti klan planira da mu ugrozi život, Zečević kaže da je sad sve na Tužilaštvu koje je podiglo optužnicu. 

“Optužnica može da ide doradu, kako ne bi dolazilo do nelogičnosti”, zaključio je Zečević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading