MRTVA BEBA PRONAĐENA SA BEZBROJ MODRICA I KOKAINOM U TELU Majka i njen bivši dečko osuđeni za ubistvo dečaka (1) u SAD (FOTO)
EPA RONALD WITTEK

A. F. je pretučen na smrt i ugušen u napadu od strane majke Sijan Hedžes (27) i 35-godišnjeg Džeka Benama u svom karavanu u Kentu.

A. F. je pronađen sa „bezbroj modrica“, slomljenim rebarima, slomljenim rukama i nogama i sa tragovima kokaina u telu nakon što je par uzeo drogu i popio viski tokom noći „nasilne discipline“.

 

 

Njegovo telo je pronađeno 'plavo' ujutro 28. novembra 2020. godine, a bolničari su rekli da je 'očigledno' da je dečak bio mrtav već neko vreme.

Poroti je trebalo 10 sati da donese jednoglasnu osuđujuću presudu nakon suđenja u Mejdstonu. I Hedžes i Benam se suočavaju sa doživotnim zatvorom zbog ubistva.

Tužiteljka Dženifer Najt rekla je porotnicima: „Jasno je da je namerno povređen u više navrata, što je kulminiralo napadom koji je na njega izvršen u noći između 27. i 28. novembra 2020, što je dovelo do njegove smrti. Džek Benam i Sijan Hedžes bili su zajedno u kamp-kućici cele noći. Da se ​​bilo koji optuženih nije pridružio napadima, taj optuženi koji nije bio deo toga bi zaustavio napad i uklonio A.F. iz karavana, kao i iz prisustva drugog koji je izvodio ove napade. Činjenica da se to nije dogodilo može biti samo zato što su se oboje optuženih složili da napadi treba da izvedu.Oboje su se složili da će te noći Alfiju primeniti neku vrstu agresivne, nasilne discipline koja je rezultirala njegovom smrću.“ 

I Benam i Hedžes su negirali da su naudili Alfiju, a Benam je tvrdio da se probudio sa detetom ispod noge u krevetu i pomislio da ga je ugušio.

Par je započeo svoju vezu u septembru 2020. godine, nakon što su se redovno sastajali u kući istog prijatelja gde su kupovali drogu.

Otac ubijenog deteta Sem Filips je A.F. opisao kao „dobrog kao zlato“ i „živahnog“, dodajući da „nikada nije bilo dosadnog trenutka“ sa malim detetom, za koje je rekao da se uvek igralo i smejalo.

U noći pre nego što je A.F. umro, Benam je rekao da su pili, ćaskali i gledali video snimke na Jutjubu te večeri kao „obično“.

Ali tužiteljka Najt je rekla: „Sve je to bila laž, istina je da ste i ti i Sijan bili prisutni i umešani u taj napad, i ti i Sijan ste ubili A.F.“

Par će bicti osuđeni 19. decembra.

Okrutnost koja je naneta A.F. koja je kulminirala njegovom smrću je poražavajuća. I srceparajuće je znati da je to učinjeno od strane onih koji su trebali da brinu o njemu, prenosi britanski "Metro".

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading