šumar
Foto: Printscreen/Youtube/GradjevinarstvoRS

Prema navodima optužnice, S.S. je 19. oktobra 2022. godine, oko 15,40 časova, u selu Šekular, zaseok Tomovići, opština Berane, teško povredio S.R..

On mu je, kako se navodi, prišao sa leđa i sa drvetom dužine jedan metar udario u predelu grudnog koša, zatim u glavu.

“On mu je na taj način nanio tešku telesnu povredu opasnu po život u vidu razderine u čeono-temenom predelu praćenu prelomom čeone, desne temene i sitaste kosti lobanje, izlivanje manje količine krvi u prostor iznad tvrde moždanice i stanje kome i krvni podliv u predelu desne polovine zadnje strane grudnog koša, praćen prelomom desne lopatice”, navodi se, između ostalog, u optužnici.

Beranac se istog dana i na istom mestu pri svađi sa oštećenim R.R., mašio motorne testere, kojom je gađao sugrađanina dok je bežao ka reci, okrznuvši ga u predelu krsno-slabinskog predela.

“Okrivljeni S.S. i S.S., istog dana i na istom mestu zajedno su lako telesno povredili L.R., na način što su ga gađali kamenom, od kojih ga je jedan pogodio u predelu leve nadlaktice, nanijevši mu laku telesnu povredu u vidu nagnječenja u predelu leve nadlaktice”, navodi tužilaštvo.

Dalje dodaju da je okrivljeni L.R., istog dana i na istom mestu lako telesno povredio S.S., kada ga je kamenom koji je držao u ruci udario u predelu lica-usne, nanevši mu lake telesne povrede u vidu razderine jezika i preloma zuba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading