UŽAS U BIJELJINI Dečak (12) kamenom gađao nastavnicu u hodniku škole, pa pobegao
Foto: Printscreen/Aloonline.ba

Kako piše ATV, incident se dogodio u hodniku škole.

"Dana 25. oktobra u 17.21 časova u PS Bijeljina primljena je prijava od strane nastavnog osoblja osnovne škole u Bijeljini da je maloletno muško lice u hodniku osnovne škole u Bijeljini pogodio nastavnicu kamenom u glavu i udaljio se u nepoznatnom pravcu“, rekao Stjepan Terzić, načelnik Policijske uprave Bijeljina.

On je rekao da je o svemu obavešten i tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, pod čijim nadzorom i uz čiju koordinaciju su preduzete dalje mere i radnje.

"Povređenoj nastavnici je ukazana medicinska pomoć kojom prilikom se dežurni lekar nije izjasnio o stepenu zadobijenih povreda“, rekao je Terzić i dodao da je utvrđeno da se radi o maloletniku rođenom 2011. godine, učeniku osnovne škole.

"Dalje mere i radnje se preduzimaju pod nadzorom OJT u Bijeljini, a dečak je od strane medicinskog centra u Bijeljini upućen na dalje lečenje u Banjaluku“, pojasnio je Terzić.

U ovom momentu policija ne može da iznosi detalje o uzroku incidenta, a dalji rad je u toku.

ATV nezvanično saznaje da se dečak i ranije problematično ponašao. Navodno, kako piše ATV, pojedina deca iz dečakovog odeljenja tvrde da je on njima ujutru poslao dvosmislenu poruku, koja im je delovala kao oproštajna, pa su bili zabrinuti šta će uraditi.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading