Isekla karticu HDZ-a
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Snimak ovog njenog gesta i poruku premijeru je objavio na Fejsbuku Milenko Bilić, član Štaba za odbranu hrvatskog sela.

"Cenjeni gospodine Plenkoviću i vi iz pravosnažno osuđene organizacije, poznatije kao HDZ. Evo pogledajte šta radi gospođa koja je članica HDZ-a od 1989.", čuje se glas na snimku, za koji se pretpostavlja da pripada Biliću, preneo je hrvatski portal Index.

Žena koja se predstavila kao Dragica Končić Kurbanović u obraćanju premijeru je poručila: "Gospodine Plenkoviću, pošto vi stalno govorite da nas prate i podržavaju male stranke, evo vam članska iskaznica HDZ-a. Ograđujem se od vas. Silazim s ringišpila. Gospodine Plenkoviću, ovo što ste napravili Slavoniji, slavonskom selu i čoveku, u moje ime niste smeli napraviti", navela je ona.

Isekla karticu HDZ-a

Foto: printscreen/facebook

 

Ona je rekla i da je aktuelna vlada na čelu s Plenkovićem puno ljudi uništila sa vakcinama.

"Naterali ste nas. Mene niste. Naterali ste nas da vam predamo zdrave svinje. Sad nas terate da vam predamo svoje zdrave kokoške i piliće. Neće moći, gospodine Plenkoviću. Evo vam moj odgovor. Silazim s ringišpila", rekla je ova žena koja je makazama isekla člansku kartu HDZ-a, dok su njen gesti okupljeni učesnici protesta propratili aplauzom.

Pozvala je Plenkovića da nikada više ne govori u njeno ime.

"Želim ti sve ono što ti želiš Slavoncima. Zbogom pošao", rekla je ova učesnica protesta i člansku kartu HDZ pacila u vatru.

Plenković je u petak rekao da nema nameru da razgovara sa poljoprivrednicima u protestu, koji su  nezadovoljni vladinim merama za suzbijanje svinjske kuge, i da je ovaj protest politički motivisan.

Učesnici protesta su, međutim, najavili radikalizaciju protesta i blokadu cele države. 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading